Un ziar norvegian a anunţat că Moş Crăciun a răposat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO mirror.co.uk
FOTO mirror.co.uk

„Dragul Tata Crăciun, născut la 12 decembrie 1788, a murit în Nordkapp, Norvegia, chiar înainte de a împlini 227 de ani. Înmormântarea lui Moş Crăciun va avea loc pe 28 decembrie, la Capela de la Polul Nord“, s-a anunţat în necrologul apărut zilele trecute în paginile unuia dintre cele mai vândute ziare din Novegia, Aftenposten.

Reprezentanţii publicaţiei şi-au cerut scuze pentru gluma nefericită care a apărut în ziar, şi au ţinut să asigure pe toată lumea că moşul nu a murit. „O eroare ivită în procedurile interne ale ziarului Aftenposten a dus la publicarea în sistemul digital a necrologului ficţional despre moartea lui Moş Crăciun. 

“Ziarul nostru are reguli stricte referitoare la conţinut, dar şi la folosirea anumitor simboluri în cadrul necroloagelor. Vom afla ce s-a întâmplat“, a explicat un purtător de cuvânt.

Concidenţă sau nu, anunţul a fost publicat pe 3 decembrie, zi în care a fost iluminat un molid norvegian înalt de 25 de metri, în Trafalgar Square, celebra piaţă din capitala Marii Britanii, notează Daily Mirror. 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite