Cum se consolează bărbatul părăsit de soţie pentru că nu a vândut Bitcoin când ajunsese la 60.000 dolari pe unitate. „Aproape m-a lovit”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
bitcoin

Un utilizator al reţelei de socializare Reddit povesteşte că soţia l-a părăsit pentru că nu a vrut să vândă Bitcoin când criptomoneda a atins cotaţia de 60.000 de dolari, scrie ziare.com.

Mai mult, acesta a aşteptat că valoarea Bitcoin să scadă şi a cumpărat mai mult.

  

 Într-o postare intitulată "Soţia mea mă părăseşte din cauza Bitcoin", ultilizatorul u/Parking_Meater spune că soţia deja şi-a făcut bagajele şi a plecat să locuiască cu surorile sale, după ce l-a prins că a cumpărat şi mai mult Bitcoin. 

  

 "Tocmai a plecat să locuiască cu surorile ei. Este super supărată că nu am vrut să vând Bitcoin atunci când a ajuns la 60.000 de dolari. După asta s-a tot uitat la preţ şi mă certa când vedea că preţul tot scade. Îi tot spun că deocamdată nu avem nevoie de bani în casă pentru că avem destui. Trăim destul de bine. Cu toate acestea, astăzi m-a prins că am cumpărat şi mai mult când preţul era scăzut şi a devenit atât de supărată că aproape m-a lovit. Şi-a strâns bagajele şi a plecat la surorile ei să stea acolo", scrie utilizatorul. 

  

 Având în vedere că nu a vândut când a dorit soţia, după ce Bitcoin a trecut de recordul de 61.000 de dolari, soţul a scutit o pierdere de circa 15%. Mai mult, dacă a cumpărat în perioadă anterioară postării, atunci a prins Bitcoin la o cotaţie de 52.000 de dolari, ceea ce înseamnă că şi cu sumă pe care a investit-o ultima oară este pe plus având în vedere că Bitcoin valoareaza acum undeva la 54.000 de dolari. 

  

 Chiar şi aşa, utilizatorul nu pare prea îngrijorat de viitorul sau. 

  

 "A spus să nu mai vorbesc cu ea. Dar am nevoie de ajutor într-o altă zonă... Îmi puteţi spune unde pot să agat nişte feţe în Lamborghini?", întreabă utilizatorul. 

  

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite