VIDEO Jose Mourinho admite plecarea de la Real: "Merg acolo unde sunt iubit"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jose Mourinho, antrenor Real
Jose Mourinho, antrenor Real

Jose Mourinho a recunoscut după calificarea pierdută în finala Ligii Campionilor că viitorul său ca antrenor nu mai este în Spania.

"Poate încă un sezon alături de Real Madrid?", a fost întrebat The Special One de reporterul unei televiziuni. "Poate că nu", a spus Mourinho. "Mi-ar plăcea să fiu acolo unde oamenii vor să fiu", a încheiat antrenorul lusitan.

În trei ani la real Madrid, Jose Mourinho nu a reuşit să obţină ceea ce toată lumea aştepta, a 10-a Cupă/Ligă a Campionilor pentru gruparea Los Blancos, ratând de fiecare dată calificarea în finală. bilanţul portughezului la Madrid este destul de "sărăcios", în comparaţie cu ceea ce a reuşit la Porto, Inter sau chiar Chelsea. Dacă la Porto şi Inter a câştigat Liga Campionilor, cu Chelsea a cucerit două campionate în Anglia, pe când cu Real a pus mâna doar pe un trofeu de campion al Spaniei. 

"În fotbal câştigi sau pierzi. Cred că puteam să ne calificăm. Am avut câteva şanse, am riscat totul în final, dar cred că am fost o echipă cu caracter şi ne puteam califica. Nu pot uita primul meci, când am jucat foarte, foarte prost şi am fost pedepsiţi. Sunt foarte dezamăgit cu unul dintre arbitrii mei preferaţi, Howard Webb, ar fi trebuit să-i acorde un cartonaş roşu lui Hummels. A văzut şi el, dar în acel moment n-a mai fost arbitru, ci doar un om", a mai spus Mourinho. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite