Tricoul lui Casillas doar cu pile se obţine. Portarul ibericilor a renunţat la el şi l-a oferit nepotului unui miliardar român

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Stelea, Casillas şi micul Ţiriac FOTO Ovidiu Cernea / Cluj
Stelea, Casillas şi micul Ţiriac FOTO Ovidiu Cernea / Cluj

Cel mai râvnit tricou din naţionala Spaniei, cel al portarului Iker Casillas, care aseară a jucat meciul cu numărul 166 pentru iberici, a ajuns în mâinile unui puşti.

Acesta este Alexandru Ţiriac, fiul cel mare a lui Ion Ion Ţiriac şi nepotul lui Ion Ţiriac. Acesta a reuşit să obţină trofeul cu ajutorul lui Bogdan Stelea, care e bun prieten cu tatăl copilului. Stelea l-a luat pe puşti cu el pe gazon, la finalul meciului, când a oferit premiul celui mai jucător de pe  teren, în campania "Eu sunt 12", premiu obţinut de Nicuşor Stanciu. 

După ce s-a terminat misiunea, Stelică l-a oprit pe Casillas din drumul spre vestiare şi l-a rugat să-i dea tricoul pentru Alexandru. Căpitanul Spaniei l-a dezbrăcat imediat şi i l-a înmânat copilului, făcând şi câteva poze cu el. Casillas îl cunoştea pe Stelea, de când acesta evolua în Spania, cei doi interesectându-şi carierele pe vremea când Iker era un debutant, iar fostul internaţional român un veteran. 

În afara lui Casillas, niciun alt jucător spaniol nu a făcut schimb de tricouri cu fotbaliştii noştri pe teren.

Casillas Stelea Cluj
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite