Susţinător-surpriză pentru Simona Halep! "Ce bine vă stă împreună"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Eliminată încă de la primul meci al turneului de la Dubai, Simona Halep a mai rămas câteva zile în Emirate, în aşteptarea competiţiei de la Doha.

Învinsă de Ana Ivanovici în turul al doilea de la Dubai, Simona a rămas în Emirate pentru o sesiune de cumpărături, în aşteptarea turneului de la Doha. Halep a profitat de ocazie pentru a se întâlni cu Horia Tecău.

Jucătorul român va lua parte la turneul ATP de la Dubai care începe în această perioadă, el şi Rojer formând echipa favorită numărul unu a competiţiei.

"Tea and catching up" (Ceai şi recuperăm timpul") a scris Horia pe Instagram, poza cu el şi Simona fiind apreciată şi comentată. "Foarte tare! Ar trebui să vă întâlniţi mai des!", "Cât de frumoşi puteţi fi!", "Vă stă incredibil de bine împreună! Ce bine vă stă...", au scris fanii pe Instagram.

Cei doi sportivi constănţeni intenţionează să formeze un cuplu, dar pe terenul de tenis. Horia şi Simona vor să joace la câteva turnee de dublu mixt până la Olimpiada de la Rio, când vor încerca să aducă României o medalie. 

De ce se accidentează Simona Halep şi alte tenismene de top: unul dintre motive e goana după bani

Horia şi Simona s-au întâlnit la un ceai FOTO Instagram

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite