Afacere românească: Bourceanu a plecat de la Steaua printre înjurături. Cum i-a catalogat mjilocaşul pe fraţii Becali

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alex Bourceanu
Alex Bourceanu

„Închizătorul“ a semnat pe trei ani cu Trabzonspor, unde va câştiga 800.000 de euro pe sezon. Steaua s-a ales cu 1,3 milioane de euro în schimbul mutării, dar şi cu un scandal de proporţii.

Fotbaliştii români au ajuns să plece din ce în ce mai greu afară, iar atunci când apare o ofertă pentru cineva, impresarii îşi scot ochii ca să prindă un comision. Dovadă e ce s-a întâmplat în cazul plecării lui Alex Bourceanu la Trabzonspor pentru 1,3 milioane de euro. 

Anamaria Prodan şi fraţii Becali s-au bătut să intermedieze afacerea care, tocmai din această cauză, a fost la un pas de a pica. Într-un final, îndemnat de soţia antrenorului Stelei, mijlocaşul a trimis un e-mail la clubul turc în care i-a făcut „mincinoşi“ pe Victor şi Ioan Becali, insistând că numai Anamaria Prodan e mandatată să negocieze în numele lui. 

Acest gest al fotbalistului de 28 de ani l-a scos din sărite pe Victor Becali. „Bourceanu nu are personalitate, s-a comportat copilăreşte. Pe acest jucător nici nu-l poţi saluta pentru că stă numai cu capul în pământ. A ajuns şi Bourceanu să vorbească? Îi stă bine când tace sau când vorbeşte cineva pentru el“, a tunat vârul lui Gigi Becali.

Victor l-a atacat şi pe antrenorul Stelei: „Reghecampf dirijează transferurile. Mă deranjează mitocănia lui. Crede că dacă el face grătare şi îşi pune şorţul şi devine grătaragiu îl va respecta cineva“.

Pintilii, noul căpitan

Odată cu transferul lui Bourceanu la Trabzonspor (locul 6 în prima ligă din Turcia), Laurenţiu Reghecampf a anunţat cine va fi liderul din teren al roş-albaştrilor. „Viitorii căpitani vor fi în următoarea ordine: Pintilii, Tănase, Chipciu, Gardoş“, a afirmat tehnicianul campioanei.

Acest specimen (n.r. Victor Becali) e sub nivelul meu. Cu rataţii din Pipera nu vreau o polemică. Alex Bourceanu pentru „Fanatik“  
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite