Impresari sau şarlatani? Bourceanu e blocat la Steaua din cauza unui război între Anamaria Prodan şi fraţii Becali

0
Publicat:
Ultima actualizare:
bourceanu foto razvan pasarica

Mijlocaşul de 28 de ani nu poate semna cu Trabzonspor, fiindcă se dă o luptă dură pentru comisioane între agenţii FIFA. Până la lămurirea situaţiei, clubul a făcut pasul înapoi. Disperat, fotbalistul le-a trimis un e-mail turcilor.

Transferul lui Alex Bourceanu la Trabzonspor (locul 6 în prima ligă din Turcia) stagnează. Motivul? Un nou episod în războiul crâncen care a pornit, de mai mult timp, între Anamaria Prodan şi fraţii Becali.

De la sosirea lui Laurenţiu Reghecampf în Ghencea, soţia antrenorului a început să-şi extindă sfera de influenţă în Ghencea, semnând contracte de reprezentare cu 15-16 fotbalişti. Asta spre furia lui Ioan şi Victor Becali, care s-au şi plâns vărului lor, atunci când Gigi Becali era în libertate.

Iniţial, latifundiarul i-a interzis Anamariei Prodan să intermedieze vânzarea unor fotbalişti stelişti, însă, ulterior, când Reghecampf a ameninţat cu plecarea, Gigi Becali a făcut pasul înapoi.

Acum, soţia tehnicianului şi fraţii Becali se bat pe transferul lui Alex Bourceanu la Trabzonspor.

Ce s-a întâmplat?

Concret, Anamaria Prodan insistă că numai ea are dreptul de a-l reprezenta pe mijlocaşul de 28 de ani şi că ea a venit cu o ofertă de 1,4 milioane de euro pentru Bourceanu. 

Victor şi Ioan Becali s-au băgat însă şi ei pe fir şi l-au informat pe Mihai Stoica despre o propunere mai mare din partea aceluiaşi club pentru Bourceanu.

Derutaţi, turcii au sistat, momentan, tratativele, fiindcă nu ştiu cine îl reprezintă pe Bourceanu. Potrivit „Fanatik“, internaţionalul român le-ar fi trimis un e-mail celor de la Trabzonspor pentru a lămuri situaţia.

„Fraţii Becali vă transmit numai minciuni“

„Bună ziua! Vă scriu acest mail pentru a finaliza discuţiile şi să explic situaţia pentru ultima oară. Vin la Trazbonspor în următorii termeni: îmi oferiţi patru ani de contract, toate bonusurile, pe lângă salariu, vor fi trecute în acest contract, casă, maşină, câte două bilete Bucureşti - Turcia şi retur pentru mine şi familia mea, iar în fiecare an salariul meu o să crească cu 50%. 

Nu mă interesează implicarea lui Giovanni sau Victor Becali, nu lucrez cu acest fel de oameni. Impresarul meu e Anamaria Reghecampf şi, dacă doriţi să ajungem la un acord, o să o facem numai prin intermediul ei. Nu înţeleg de ce aceşti oameni vorbesc în locul meu şi vă transmit doar minciuni. Am înţeles că Steaua mă vinde în acest moment pentru 1,4 milioane euro. Dacă puteţi plăti această sumă, o să fiu bucuros să evoluez pentru Trazbonspor. Sper că totul o să decurgă bine şi că ne vom tine legătura prin impresarul meu, Anamaria Reghecampf“, e e-mailul pe care Bourceanu l-ar fi trimis la turci.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite