Slăbiciunea Serenei: Ţiriac i-a transmis lui Halep cum o poate învinge pe liderul mondial la următorul meci

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ion Ţiriac (stânga)
Ion Ţiriac (stânga)

Ocupanta locului 2 mondial a pierdut, duminică, finala de la Cincinnati şi a ajuns la şase eşecuri în şapte partide cu americanca de 33 de ani. Fostul tenismen e convins însă că Williams poate fi bătută de jucătoarea din România.

Simona Halep s-a luptat admirabil, dar a fost prea mică pentru „Hercule în fustiţă“, aşa cum a scris „Adevărul“ după finala de la Cincinnati.

După meci, constănţeanca de 23 de ani a primit încurajări din partea Nadiei Comăneci, care a explicat că Serena a scăpat uşor şi că, data viitoare, poate fi învinsă de Simona. De aceeaşi părere e şi Ion Ţiriac, cel care a analizat finala din weekend la Dolce Sport.

Ce a spus?

„Simona Halep e o sportivă deosebită. Are mai mult talent decât îi trebuie şi asta pe undeva poate fi un minus. Serena îţi cârpeşte mingea cu 200 de km/oră. Nu ştiu cum poate face asta. E adevărat că are 100 de kilograme şi 33 de ani şi nu se poate deplasa foarte bine, dar când pune mâna pe minge, o rupe. Dacă poţi să o mişti pe Serena, care e extrem de emoţională, şi dacă reuşeşti să o superi, se bate singură“, a explicat Ţiriac.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite