Simona Halep la Toronto: românca a fost criticată vehement la un post de televiziune britanic. Ce i s-a reproşat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep
Simona Halep

Simona Halep e în semifinalele turneului Rogers Cup, însă ea a fost pusă la zid pentru modul în care a procedat, după ce a pierdut primul set în duelul cu Agnieszka Radwanska (Polonia, 14 WTA).

Simona Halep a izbutit o victorie dramatică, în sferturi, la Toronto, iar „Adevărul“ v-a prezentat filmul unui meci superb aici.

Constănţeanca de 23 de ani a fost de nerecunoscut în primul set cu Radwanska şi a fost spulberată cu 6-0 în doar 25 de minute. La finalul partidei, românca a explicat ce i s-a întâmplat în primul set, după cum „Adevărul“ a scris aici.

Imediat după acel 0-6, Simona a cerut o pauză de baie, părăsind terenul pentru a merge la toaletă. Această mişcare i-a adus critici vehemente din partea postului britanic BT Sport.

„Haideţi să fim serioşi! Simona Halep n-are nevoie să meargă la baie acum. A stat pe teren vreo 25 de minute, iar asta cu încălzire, cu tot. E clar că aceasta e o mişcare tactică pentru a-şi scoate adversara din ritm. Pentru că, e clar, Radwanska are de pierdut din cauza acestei pauze. E păcat că jucătoarele de top recurg la astfel de strategii, deşi WTA mereu le spune să nu facă aşa ceva. Aici vorbim şi de respectul faţă de fani. Cei care urmăresc meciul abia au văzut 25 de minute de tenis şi acum a venit o pauză, în loc să înceapă, imediat, setul doi“, a spus comentatorul postului BT Sport.

 CITEŞTE ŞI:

*LIVETEXT Simona Halep la Toronto: Sarra Errani stă între românca şi o finală de vis. Bilanţul meciurilor directe

*Simona Halep a vorbit despre relaţia cu managerul ei şi a făcut un anunţ mare

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite