Ronaldo, sărbătoare după ce Real a fost zdrobită cu 0-4: cum a explicat impresarul portughezului decizia lui CR7

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo

După un 2014 care s-a încheiat fulminant, cu starul „galacticilor“ marcând la foc automat, în 2015, lusitanul a lăsat senzaţia că are motoarele gripate. Acum, el şi-a pus în cap şi pe fanii madrilenilor.

Real Madrid a pierdut al treilea derby consecutiv cu Atletico, scor 0-4, şi şi-a văzut avansul faţă de locul 2, ocupat de Barcelona, micşorat la un punct.

Dincolo de eşecul dur cu rivala din oraş, a surprins faptul că, la câteva ore după meci, Cristiano Ronaldo a dat o petrecere uriaşă în cinstea zilei sale de naştere. Chiar dacă e născut la 5 ianuarie, CR7 a ţinut să petreacă, sâmbătă, după partida cu Atletico.

„Cristiano n-a vrut să facă petrecerea pe 5 februarie, pentru că nu s-a putut. Pe de altă parte, a vrut să-şi respecte invitaţii şi, în acelaşi timp, era ziua nepotului său. Dar era foarte supărat din cauza înfrângerii. A fost chiar devastat din cauza întregii situaţii. Cristiano e cel mai bun profesionist din lume şi cel mai bun din toate timpurile. Mi-a spus că nu va sta foarte mult la petrecere, dar erau 40 de copii şi trebuia să meargă“, a explicat, potrivit Digi Sport, Jorge Mendes, impresarul lui Ronaldo.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite