Roland Garros 2015: finală feminină între Serena Williams şi Lucie Safarova. Cum se schimbă ierarhia WTA după Paris

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Serena Williams şi Lucia Safarova. FOTO AP
Serena Williams şi Lucia Safarova. FOTO AP

Roland Garros 2015. Serena Williams şi Lucie Safarova îşi vor disputa sâmbătă finală feminină a French Open, al doilea Grand Slam al anului.

Lucie Safarova, din Cehia, a ajuns în prima finală de Grand Slam a carierei, după ce a depăşit-o cu 7-5, 7-5 pe Ana Ivanovici, din Serbia. În ultimul act, ea o va întâlni pe liderul mondial Serena Williams, învingătoare în faţa jucătoarei din Elveţia Timea Bacsinszky, scor 4-6, 6-3, 6-0.

Finala de la Roland Garros dintre Serena Williams şi Lucie Safarova are loc sâmbătă, în direct pe EuroSport.

Dacă pentru Safarova însăşi calificarea în finală este o premieră, Serena Williams are posibilitatea de a câştiga pentru a treia oară Roland Garrosul, după victoriile din 2002 şi 2013. De asemenea, un succes al Serenei ar face ca numărul Grand Slamurilor din palmaresul americancei să urce la 20.

Roland Garros 2015. Cum va arăta ierarhia WTA 

În urma turneului  Roland Garros 2015, ierarhia WTA va arăta de luni astfel. 1.Serena Williams, 2. Petra Kvitova, 3. Simona Halep, 4. Maria Şarapova, 5. Caroline Wozniacki, 6. Ana Ivanovici sau Lucie Safarova (în funcţie de ce face Safarova în finală), 8. Makarova, 9. Suarez Navarro, 10. Kerber. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite