Rednic e luat la mişto de jucătorii Petrolului: antrenorul a povestit ce i-a răspuns un fotbalist în timpul meciului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La Petrolul, pe lângă insolvenţă şi problemele patronului Dan Capră cu legea, mai există o situaţie critică: tehnicianul „lupilor“ e la cuţite cu elevii săi pe care i-a pus la zid după remiza cu Oţelul.

Petrolul e pe podiumul Ligii I, ocupând locul 3 cu patru etape înainte de final, iar acest lucru arată, încă o dată, cât de jos a ajuns campionatul românesc.

Ploieştenii n-au bătut pe nimeni în ultimele cinci runde, au trei remize şi două eşecuri, însă, deocamdată, n-au fost depăşiţi de urmăritoare, fiindcă ele au probleme la rândul lor.

După alte două puncte pierdute, luni, în compania ultimei clasate, antrenorul Petrolului şi-a făcut praf jucătorii la Digi Sport.

Ce a spus?

„E ruşinos să faci egal cu o echipă retrogradată, să vezi ardoare, ambiţie la acei jucători şi nu la ai noştri. Nici jucătorii intraţi pe parcurs n-au adus niciun plus. Când nu-şi primesc salariile, sunt concentraţi şi plâng. Asta e lipsă de bun simţ faţă de club şi faţă de munca noastră. Ăştia sunt jucătorii pe care i-am găsit, mai sunt patru etape şi trebuie să facem tot posibilul să terminăm pe locul 3. I-am dat sarcină unui jucător să stea la bară şi el mi-a spus că îi e frică să stea la bară, că pică bara pe el“, a declarat „Puriul“.

El a admis că, având în vedere că Oţelul a ratat şi un penalty în partea secundă, Petrolul se poate considera norocoasă că a obţinut şi remiza. „Poate după prima repriză să fiu mulţumit, dar în repriza a doua trebuie să fim mulţumiţi că s-a terminat doar 1-1. Am uitat că suntem în avantaj. După golul egalizator, a fost un joc pe contre, ei au avut mai multe situaţii de a marca“, a adăugat Rednic.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite