Rafa Nadal, pe patul de spital. Ibericul a fost operat de apendicită. Când ar putea reveni pe teren

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Rafael Nadal a suferit luni o operaţie de apendicită, care a decurs normal. Miercuri, spaniolul va fi externat din spital, dar va avea nevoie de o perioadă îndelungată de recuperare.

Rafael Nadal, jucător de tenis aflat pe locul 3 mondial, a ratat participarea la ultimele turnee organizate în circuitul ATP, inclusiv la Turneul Campionilor de la Londra, din cauza unor probleme de sănătate. Medicii i-au descoperit ibericului o afecţiune a apendicelui, motiv pentru care a fost supus, la Barcelona, unei intervenţii chirurgicale de apendicită. Operaţia a decurs bine, iar Nadal va fi externat în cursul zilei de miercuri: 

"Totul a decurs perfect! Vă mulţumesc pentru sprijinul pe care mi l-aţi acordat şi sper să revin cât mai repede pe terenul de tenis", a scris spaniolul pe pagina sa de Facebook.

Rafael Nadal s-a întors pe terenul de tenis după aproape trei luni de absenţă

"Operaţia a fost realizată laparoscopic şi s-a desfăşurat fără niciun incident intra-operator, pacientul urmând să fie externat în 24-28 de ore, în funcţie de evoluţia post-operatorie", a precizat medicul care l-a operat pe Nadal, care are nevoie de aproximativ două luni pentru a fi din nou apt să joace tenis. 

Jucătorul spaniol de tenis anunţase încă de săptămâna trecută că nu va participa la Turneul Campionilor, care va avea loc la Londra, între 9 şi 16 noiembrie. "Nu voi juca la Turneul Campionilor, nu sunt competitiv. Voi suferi o operaţie de apendicită pe 3 noiembrie şi voi face tratament pentru spate", preciza spaniolul în urmă cu o săptămână.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite