Încă două probleme pentru Piţurcă. Golgeterul naţionalei vrea să se retragă de la prima reprezentativă şi Lobonţ îşi critică ferm colegii mai tineri de la lot

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atmosfera de la echipa naţională nu e deloc una liniştită, cu trei săptămâni înaintea dublei decisive contra Ungariei şi Turciei, din preliminariile Campionatului Mondial.

Conform Gazetei Sporturilor, Ciprian Marica se gândeşte serios să urmeze exemplul lui Radu Ştefan, care a abandonat activitatea la echipa naţională. Marica e nemulţumit de atmosferă, dar şi de comentariile răutăcioase apărute în jurul convocării lui din postura de fotbalist care nu are echipă de club. În plus, el ar fi întors pe dos şi de accidentarea care trimis în afara terenului, după doar cinci minute de joc şi în urma căruia s-a ales cu patru puncte de sutură în bărbie.

Dacă nemulţumirea lui Marica e deocamdată ţinută într-un cerc restrâns, vetereanul naţioanlei, Bogdan Lobonţ, şi-a mărturisit direct supărarea faţă de comportamentul unora dintre colegii lui: "Am dreptul să le spun, colegial, că nu vor putea ajunge jucători importanţi şi respectaţi dacă nu se vor sacrifica, dacă nu vor fi modeşti şi dacă nu vor fi conştienţi că nu joacă doar pentru ei, ci şi, dacă nu chiar în egală măsură, pentru români"

21 de goluri la echipa naţională are Ciprian Marica, fiind cel mai bun marcator al României dintre fotbaliştii convocaţi la ultima acţiune

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite