Patimile Simonei Halep: A consumat, la Montreal, timp de zece zile aceeaşi mâncare. Cum a arătat meniul ei şi ce a negociat cu antrenorul Darren Cahill

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep a revenit la forma care a consacrat-o şi spune că va continua să muncească pentru a ajunge la cel mai înalt nivel.

Simona Halep a câştigat la Montreal al 14-lea titlu WTA din cariera ei. Ea a vorbit pentru WTA Insider, făcând câteva dezvăluiri şi din afara terenului de joc. 

Meniul de la Montreal: ”Am avut acelaşi mic dejun în fiecare dimineaţă, timp de 10 zile, la hotel. Ouă ochiuri şi croissant cu ciocolată. La prânz mâncam paste cu pui – foarte plictisitor. Seara mâncam peşte, ceea ce eu nu mănânc în mod normal,dar în această săptămână am făcut-o zilnic. Plăcintă cu brânză la desert în fiecare seară, iar totul a funcţionat foarte bine”


Programul ei: ”Voi rămâne în SUA şi mă voi antrena. Dar vreau să mă ocup şi de mine un pic. Sunt obosită şi am nevoie de mai multă energie pentru a merge la următorul turneu. Nu voi mai merge acasă, pentru că e prea departe şi nu vreau să mai am diferenţe de fus orar. Va fi dificil, dar va fi plăcut, deoarece mă voi bucura mai mult de timpul meu liber în SUA”


Zilele libere: ”Sunt destul de bună. Am obţinut patru zile libere de la Darren! Azi el mi-a spus că pot să îmi iau chiar cinci, dar cred că patru sunt OK. Probabil că în primele două voi dormi, apoi voi merge la spa sau la un salon de frumuseţe pentru a-mi face şi unghiile şi totul. Îmi place să stau cu orele acolo. Apoi voi vizita oraşul în care voi fi şi apoi voi merge la cumpărături, pentru că mi-am promis că banii pe care îi voi câştiga la dublu (n.r în jur de 35.000 de dolari) îi voi cheltui la cumpărături. Am câştigat destui, aşa că am nevoie de vreo două zile pentru asta”

Care sunt sportivii români care încasează cele mai mari rente viagere şi cât le dă statul român în fiecare lună

Lovituri uriaşe pe piaţa transmisiilor tv sportive din România

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite