Nasu', vesnicul optimist al fotbalului romanesc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mircea Sandu in 1999: "As vrea sa picam cu Italia ca sa ne demonstram valoarea" Cu ocazia tragerii la sorti a grupelor preliminarii pentru Campionatul Mondial de fotbal din 2002, efectuata pe 5

Mircea Sandu in 1999:
"As vrea sa picam cu Italia ca sa ne demonstram valoarea"
Cu ocazia tragerii la sorti a grupelor preliminarii pentru Campionatul Mondial de fotbal din 2002, efectuata pe 5 decembrie 1999, presedintele FR de Fotbal spunea: "As dori sa picam intr-o grupa cu Italia. Vom avea, astfel, prilejul sa ne demonstram valoarea". Dorinta lui Mircea Sandu s-a indeplinit, dar la turneul final a mers Italia. iar noi am pierdut barajul cu Slovenia.
Mircea Sandu in 2002:
"Avem sanse sa ne calificam"
Tragerea la sorti a preliminariilor Campionatului European de fotbal din 2004 a avut loc pe 25 ianuarie 2002. In momentul in care a aflat ca suntem in grupa cu Danemarca si Norvegia presedintele federatiei noastre a declarat: "Este o grupa foarte echilibrata pentru ca Danemarca si Norvegia sunt doua nationale foarte puternice. Dar chiar si asa noi avem sanse sa ne calificam". Nici de data aceasta Mircea Sandu nu a avut dreptate pentru ca l-a turneul final a mers Danemarca, din grupa noastra, iar Norvegia a jucat barajul cu Spania.
Mircea Sandu in 2003:
"Putem obtine o performanta mare"
Sambata, la revenirea in tara dupa ce a participat la tragerea la sorti a grupelor preliminarii pentru CM din 2006, Nasu' a declarat: "Chiar daca este o grupa echilibrata, cu doua favorite, Cehia si Olanda, noi avem snsa noastra. La ora actuala, dupa doi ani si jumatate de reconstructie, daca toti jucatorii vor fi sanatosi la meciurile importante putem obtine o performanta mare".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite