Membrii Comisiei de Apel de la licenţiere vor fi daţi afară după decizia TAS în cazul Rapid! Viorel Duru rămâne în picioare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Viorel Duru se consideră un "guru" al regulamentelor, dar a dat chix în mai multe cazuri FOTO Mediafax
Viorel Duru se consideră un "guru" al regulamentelor, dar a dat chix în mai multe cazuri FOTO Mediafax

Răzvan Burleanu, preşedinte al FRF, a decis să destituie doar angajaţii Comisiei de Apel, nu şi pe Viorel Duru, directorul programului de licenţiere.

"Toţi membrii Comisiei de Apel de la licenţiere vor fi schimbaţi!", a declarat Burleanu pentru GSP.ro. Niciun cuvânt despre Viorel Duru, directorul comisiei de licenţiere, artizanul retrogradării Rapidului. 


Componenţa Comisiei de Apel:
Alexandru Mihai Micu - Preşedinte       
Aurelian Gherghe - Vicepreşedinte
Constantin Valerică - Membru
Mihai Drulă - Membru
Emil Cătălin Mălăia - Membru

Rapidul va juca în Liga I din sezonul viitor şi are de primit 12.000 de franci elveţieni de la FRF, taxe de judecată la TAS. 

Ce a spus Nicolae Manea după verdictul TAS. 

LPF a trimis o hârtie la TAS prin care Liga şi-a exprimat un punct de vedere favorabil promovării Rapidului în Liga I. 

Clinceniul rămâne în Liga a II-a

Echipa Rapid, care a promovat din punct de vedere sportiv la finalul sezonului 2013-2014 ca urmare a poziţiei secunde ocupate în clasamentului Seriei I a Ligii a II-a, nu primise din partea FRF licenţa pentru ediţia 2014-2015 a Ligii I. În cazul în care nu câştiga litigiul la TAS, în Liga I promova FC Clinceni, formaţie care încheiase pe locul patru în clasamentul Liga a II-a.

Rapid este a doua grupare care îşi câştigă dreptul de participare în Liga I la Tribunalul de Arbitraj Sportiv după Universitatea Cluj, club care a obţinut licenţa pentru sezonul 2013-2014 în urma unui litigiul cu FRF la Lausanne.

FC Rapid a deschis la 5 iunie acţiunea împotriva deciziei Comisiei de Apel a Administraţiei de Licenţiere la Tribunalul de Arbitraj Sportiv, achitând taxele de înscriere a recursului din donaţii şi licitaţii efectuate de suporterii giuleşteni.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite