Halep, subiect de dezbatere în spaţiul public: Care e cea mai mare problemă a româncei în acest moment

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: GettyImages
FOTO: GettyImages

Simona Halep va aborda sezonul de zgură, fără să fi reuşit să găsească un înlocuitor pe măsură pentru antrenorul Darren Cahill.

Dincolo de rezultatele înregistrate până acum, cea mai mare problemă a Simonei rămâne cea a antrenorului. 

După experimentul eşuat numit Thierry van Cleemput, românca l-a angajat pe Daniel Dobre, însă ieşirile nervoase pe care le-a avut la adresa acestuia la Miami Open au arătat că Dobre nu se poate compara cu Darren Cahill, australianul care a schimbat-o pe Simona în bine din toate punctele de vedere.

„Aceste manifestări (n.r. – crizele de nervi ale Simonei) denotă un scurt circuit în relaţia cu antrenorul Daniel Dobre. Un antrenor trebuie să emană autoritate şi respect. Nu e cazul în relaţia Halep – Dobre din ce se vede la televizor. E clar că Halep scăpase de acest tip de comportament în relaţia cu Darren Cahill, fiindcă avea un respect uriaş pentru antrenorul australian. Ea are acum două variante. Fie îşi schimbă antrenorul, fie îşi schimbă percepţia despre el. Dacă l-a angajat pe Daniel Dobre, înseamnă că a considerat că acest om are nişte calităţi. Dacă e aşa, atunci trebuie să-l şi respecte, ceea ce, în acest moment, nu face“, a declarat pentru „Adevărul“ psihologul sportiv, Andreas Hniatiuc.

În schimb, fostul prim-ministru, Emil Boc, i-a luat apărarea Simonei într-o declaraţie oferită pentru monitorulcj.ro: „Toţi tragem în Simona, e şi ea om, înţelegeţi? Ţine steagul României de atâţia amar de ani pe cel mai înalt catarg al lumii. Oameni buni, e şi ea om! Naomi Osaka a rezistat doar câteva luni, Simona a stat un an şi ceva pe locul întâi. Are în suflet România şi s-a bătut mai mult ca oricare jucătoare din lume pentru ţara ei! Nu e uşor să mergi în toate colţurile lumii şi să reprezinţi România, eu cred că merită aplauzele şi mulţumirile noastre. Nu toate meciurile poţi să le câştigi“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite