Halep va juca în finală cu fata unui fost fotbalist. Cine e puştoaica-minune care a ajuns în ultimul act la Roland Garros

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep este în finală la Roland Garros, unde o va întâlni pe Jelena Ostapenko, revelaţia acestui turneu de Grand Slam.

Ostapenko, numărul 47 WTa, a trecut în semifinale de elveţianca Timea Bacszinsky în trei seturi şi este pentru prima dată într-o finală de turneu WTA. Jelena Ostapenko a împlinit chiar erii 20 de ani şi n-a câştigat niciun turneu WTA în cariera ei. La precedentul Grand Slam, cel de la Australian Open, Jelena a ajuns până în turul al treilea, prevestind oarecum ascensiunea de acum. Jelena este născută la Riga şi a fost antrenată de mama ei, Jelena Jakovleva. Tatăl ei, Jevgenis Ostapenko este antrenor de fitness şi fost fotbalist în Letonia. Jelena Ostapenko este acum antrenată de Anabel Medina Garrigues.

Jelena Ostapenko a început turneul de la Roland Garros pe locul 47 în lume, dar rezultatele de aici îi asigură un salt de cel puţin 20 de locuri. Cea mai bună clasare a ei a fost locul 33 WTA, după Australian Open. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite