Halep a identificat un viitor star al tenisului feminin: Cine a impresionat-o pe Simona la Australian Open

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep
Simona Halep

Liderul WTA se află printre cele opt sportive care au ajuns în sferturile primului Grand Slam al anului, însă o jucătoare care n-a prins această fază a fost remarcată de Halep.

Simona Halep face rareori declaraţii spectaculoase, fiind genul de om care spune strictul necesar la conferinţele ei de presă.

După ce a trecut de optimile de la Australian Open însă, constănţeanca de 26 de ani a avut cuvinte extrem de frumoase la adresa lui Naomi Osaka (72 WTA) pe care a învins-o în minimum de seturi, ajungând la trei victorii împotriva ei în trei confruntări.

Ce a spus?

*Cred că e un viitor star. Mereu am spus asta când am jucat cu ea. E foarte tânără şi puternică. E calmă pe teren şi asta o ajută mult. O văd ca pe o jucătoare foarte bună în viitor. Deja e. 

*Ştiam că azi poate reveni în meci. Aşa a făcut când am mai jucat cu ea. Ştiam că fiecare punct e important şi că, dacă în setul doi luam un avans mai mare, o făceam să-şi piardă încrederea. 

*N-a putut domina meciul, am dominat eu. Am venit mult la fileu şi am terminat punctele când am simţit că e nevoie. Am încercat să nu ratez mult.

*Osaka e foarte talentată. E puternică şi cred că în viitor va fi foarte bună. E tânără. Pot spune că seamănă puţin cu Serena. Loveşte mingea foarte puternic şi arată ca ea. E o fată puternică. Sigur va fi bună pe viitor.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite