Halep, dată peste cap la Paris: Simona a mărturisit ce i s-a întâmplat în primul set al meciului cu Riske

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep a avut un debut dificil la French Open 2018 şi, la un moment dat, senzaţia era că duelul cu Alison Riske (83 WTA) se poate transforma într-un dezastru.

Simona Halep a suferit teribil în prima parte a duelului cu Alison Riske, fiind condusă, la un moment dat, cu un neverosimil 5-0! Abia la acest scor, românca s-a mai trezit şi a reuşit să piardă măcar la un scor onorabil: 2-6.

A fost scânteia care a declanşat revenirea liderului mondial în meci, iar seturile doi şi trei au fost câştigate de o manieră categorică de constănţeanca de 26 de ani. La conferinţa de după victoria cu Alison Riske, Halep a dezvăluit că a fost extrem de confuză în debutul meciului.

Ce a spus Halep?

*E greu când eşti condus cu 4-0 în primul set. Nu prea înţelegeam ce se întâmplă, dar, după aceea, mi-am dat seama că trebuie să lovesc un pic mai lung, să dau drumul la braţ, să fie mingea mai puternică. Eu am jucat mai slab în primul set, dar şi ea a jucat bine.

*La 5-0 am simţit că pot să vin înapoi. Am făcut 5-2, dar am pierdut setul. În setul doi am început mult mai hotărâtă şi am jucat mult mai hotărâtă. De aceea, am şi câştigat cu 6-1, 6-1 ultimele seturi.

CITEŞTE ŞI:

*Halep, sub lupa jurnaliştilor: Ce a scris presa internaţională după victoria cu emoţii a Simonei  la French Open

*Halep, şmecheră ca Şarapova: Simona a dezvăluit cum a reuşit să întoarcă meciul cu Riske printr-o decizie inspirată

*Halep, gest de mare campioană la French Open: Cum şi-a manifestat Simona admiraţia pentru învinsa ei din turul I

*Halep, fără zi de odihnă la Paris: Simona revine pe teren, astăzi, la French Open. Programul unei zile stelare

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite