FOTO Reghecampf i-a cucerit din start pe arabi: un detaliu vestimentar i-a ridicat cota în ochii jurnaliştilor saudiţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Reghecampf a tăiat un tort uriaş cu poza sa. FOTOGRAFII: alhilal.com
Reghecampf a tăiat un tort uriaş cu poza sa. FOTOGRAFII: alhilal.com

Sacoul cu care tehnicianul de 38 de ani s-a prezentat la prima sa conferinţă a avut un accesoriu, care i-a surprins plăcut pe cei aflaţi în sală.

Aventura e cuvântul care descrie perfect ceea ce a trăit Laurenţiu Reghecampf de când a ajuns în Arabia Saudită. 

După ce a fost nevoit să alerge prin aeroportul din Riad, pentru a scăpa de fanii care voiau să-i ureze bun venit, „Reghe“ a avut parte şi de o prezentare în cel mai pur stil arăbesc. Înainte de conferinţă, a fost servit cu ceai, iar după ce le-a vorbit jurnaliştilor, şefii clubului Al-Hilal l-au invitat să taie un tort uriaş, cu poza sa pe care scria în engleză: „Succes, antrenorule“.

Între aceste momente, tehnicianul de 38 de ani şi-a expus planurile de viitor şi a reuşit să-i cucerească pe jurnalişti.

Reunirea lotului: 23 iunie

„Vreau să câştig tot aici, iar campionatul şi Liga Campionilor Asiei sunt principalele mele obiective“, a anunţat noul antrenor al celor de la Al-Hilal. „Reghe“ se va întoarce la Riad, la 22 iunie, el programând reunirea lotului pentru o zi mai târziu. 

Din acel moment, va începe „calvarul“ jucătorilor. Iniţial, fostul antrenor, Sami Al-Jaber, solicitase trei săptămâni de cantonamente. Reghecampf a dublat această perioadă. După reunirea lotului, fotbaliştii vor efectua vizita medicală, vor fi supuşi unor evaluări de către preparatorul fizic, Thomas Neubert, după care, la 3 iulie, vor pleca în primul cantonament european al sezonului, în Austria. 

Cerere pentru federaţie

Prima ligă saudită va începe la 15 august, cu patru zile înainte ca Al-Hilal să joace meciul-tur din sferturile Ligii Campionilor Asiei, cu Al-Sadd (Qatar). Reghecampf a cerut însă ca echipa sa să aibă un program preferenţial: să înceapă mai devreme campionatul şi să bifeze două etape, înainte de prima manşă din Ligă. Federaţia saudită urmează să dea, azi, un răspuns acestei cereri.

Insigna de pe sacou

Jurnaliştii au fost plăcut surprinşi, atunci când Reghecampf s-a prezentat la conferinţă cu un sacou pe care avea o insignă cu două steaguri: cel al României şi cel al Arabiei Saudite. „A venit îmbrăcat elegant, precum marii antrenori. În plus, a ţinut să arate că preţuieşte ţara noastră“, au notat ziariştii saudiţi.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite