FC Botoşani vrea să-şi facă datoria patriotică faţă de ţară: ce spun moldovenii înaintea unui meci de foc

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cornel Sfaiter
Cornel Sfaiter

Echipa care s-a clasat pe locul 8 în campionatul trecut, ajungând, în premieră, în cupele europene încearcă să „dribleze“ o ruşine care ar afecta Liga I.

FC Botoşani a fost prima formaţie din România care şi-a început parcursul în noul sezon al cupelor europene. 

Joia trecută, trupa pregătită de Leo Grozavu a remizat, acasă, cu FC Tskhinvali, locul 4 în prima ligă din Georgia în sezonul trecut.

Scorul de 1-1 a fost unul oarecum mincinos, în condiţiile în care românii au deschis scorul şi au dominat meciul. Chiar şi aşa însă, georgienii au prima şansă de calificare în turul II preliminar al Ligii Europa, înaintea returului de joi (ora 19.00, Digi Sport 1).

Moldovenii sunt însă hotărâţi să remedieze această situaţie, după cum a mărturisit la Digi Sport Cornel Şfaiţer, preşedintele clubului.

Ce a spus?

„Toată lumea a mizat pe Botoşani şi pe jocul consistent pentru un prim meci oficial acasă. Echipa a dominat, şi-a creat numeroase ocazii, însă aşa a fost să fie şi aşa s-a scris istoria acestui meci. Să nu uităm că vorbim de Liga Europa şi că toate echipele au o motivaţie în plus, indiferent de numele formaţiei pe care o întâlnesc“, a spus Şfaiţer.

Acesta a dezvăluit ce obiectiv şi-a propus echipa pentru noul sezon intern.

„Noi vrem locul 6, deci play-off. Acesta e obiectivul nostru! Nu e imposibil ca din primele cinci meciuri să obţinem 10 puncte. Noi am fost echipa surprizelor în deplasare şi putem fi în continuare la fel. Dacă jucătorii vor fi sănătoşi şi nu vom avea indisponibilităţi, sunt sigur că vom putea să avem un parcurs cât mai lung în Cupa României şi în Cupa Ligii. Eu visul acesta îl mai am în fotbal: un stadion nou şi să batem Steaua“, a adăugat Şfaiţer.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite