EXCLUSIV Reacţia lui Eugen Trică despre posibila ofertă de a prelua pe CFR Cluj

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Eugen Trică ar putea să-i succeadă lui Mircea Rednic la cârma lui CFR Cluj FOTO Rpressport
Eugen Trică ar putea să-i succeadă lui Mircea Rednic la cârma lui CFR Cluj FOTO Rpressport

După eşecul drastic suferit de CFR Cluj la Vaslui, scor 0-4, presa a vehiculat varianta înlocuirii lui Mircea Rednic cu Eugen Trică. "Adevărul" la contactat pe Trică, care a dat de înţeles că nu ar spune nu unei reveniri pe banca tehnică a fostei sale echipe.

Apele sunt tulburi la CFR Cluj, unde, potrivit ultimelor informaţii, Mircea Rednic ar urma să fie înlocuit după ruşinea suferită la Vaslui, scor 0-4. Şefii grupării clujene se vor întâlni azi cu Rednic pentru a discuta rezilierea contractului şi nu este exclus ca în locul "Puriului" să fie adus Eugen Trică.

Contactat de "Adevărul", Trică a negat că ar fi în negocieri cu şefii CFR-ului, dar a dat de înţeles că nu ar refuza o ofertă de a reveni la Cluj. "Deocamdată, CFR are antrenor. Ce a apărut în presă sunt doar speculaţii. Eu nu ştiu nimic de o ofertă din partea Clujului, nu m-a contactat nimeni în acest sens. Dacă mi se va propune, atunci vom discuta. Dar repet, CFR Cluj are deocamdată antrenor", a spus Trică.

Trică a avut o tentativă de a prelua o echipă din ţările arabe, dar nu s-a acomodat în zona Golfului şi a revenit în România. Fost jucător la CFR Cluj, Trică a mai pregătit echipa clujeană în sezonul trecut, când a avut rezultate onorabile, fiind acceptat de tot vestiarul echipei patronae de Arpad Paszkany.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite