Edward Iordănescu, eşec garantat la FCSB: Dumitru Dragomir a explicat ce va păţi antrenorul dorit de Becali

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Edward Iordănescu
Edward Iordănescu

Teoretic, dacă părţile se vor înţelege, Edward Iordănescu (43 de ani) e aşteptat la antrenamentul de miercuri, urmând a fi prezentat, în mod oficial, într-o conferinţă de la ora 10 dimineaţă.

Dacă va prelua FCSB, înseamnă că Edward Iordănescu a crezut în promisiunile lui Gigi Becali de a-i oferi mână liberă. 

Doar că, având în vedere trecutul patronului roş-albaştrilor, nimeni din lumea fotbalului românesc nu crede în aşa ceva.

În acest sens, e elocventă declaraţia lui Dumitru Dragomir, făcută, astăzi, la Pro X. „Gigi Becali nu va lua un antrenor pe care nu poate să-l călărească. În momentul în care spune ceva, îl va da afară, o să vedeţi“, a spus fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal. Totuşi, acesta crede că, dacă Edward Iordănescu va prelua FCSB, Becali va avea viaţă grea cu noul antrenor. Cel puţin, la început! „Edi Iordănescu are o carte de vizită foarte bună, a avut şi de unde să înveţe, de la tatăl lui, care a fost un mare antrenor (n.r. - Anghel Iordănescu). Şi are şi sânge în instalaţii! Adică, nu-l calci pe bătături. E al dracului, ca taică-su. Încăpăţânarea şi ştiinţa de carte sunt principalele calităţi ale lui Edi Iordănescu“, a precizat Dragomir.

Fostul şef al LPF crede că, indiferent de numele antrenorului, situaţia FCSB-ului e dramatică, în acest moment: „Inclusiv lui Edward Iordănescu îi va fi foarte greu să-i facă să joace, pentru că sunt indisciplinaţi în joc. Să ştiţi că ei sunt copii talentaţi, dar fotbalul nu se joacă numai ca să ieşi în evidenţă. O să vedeţi că şi Edi va avea insuccese, la început. Echipa lui Becali nu e antrenată cum trebuie, pentru că nu susţine efortul maximal. Rapid i-a bătut la mijlocul terenului pentru că a alergat. Nu ştiu ce se întâmplă, dar jumătate din cei de la FCSB nu pot alerga“. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite