După Irina Begu, şi Florin Mergea s-a calificat în sferturile de finală ale Madrid Open

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Florin Mergea s-a calificat în sferturi la dublu. El şi indianul Bopanna au trecut ieri de francezii Nicolas Mahut şi Edouard Roger-Vasselin 6-4, 4-6, 10-5.

După succesul Irinei Begu în faţa Barborei Strycova, un alt român a pătruns pe tabloul sferturilor de finală la Mutua Madrid Open. Florin Mergea şi indianul Rohan Bopanna au reuşit o nouă victorie în super tiebreak, 4-6, 6-4, 10-5 cu perechea franceză Nicolas Mahut - Edouard Roger-Vasselin.

În sferturi, Mergea şi Bopanna ar putea da peste fraţii Bryan, cel mai redutabil cuplu din tenisul masculin. Totuşi, Florin Mergea a reuşit să-i bată de două ori în 2015, dar cu un alt partener, Dominic Inglot. 

Mai precis, Florin Mergea şi Rohan Bopanna vor întâlni învingătorii partidei dintre perechea americană Bob Bryan/Mike Bryan, cap de serie numărul unu, şi cuplul Juan Sebastian Cabal/Adrian Mannarino (Columbia/Franţa).

Pentru calificarea în sferturile de finală, Mergea şi Bopanna vor primi 180 de puncte în clasamentul de dublu şi un cec în valoare de 31.200 de euro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite