Mai întâi, i-au micşorat salariul, acum vor să-i dea un şut în fund: Cornel Dinu, ameninţat cu concedierea de la Dinamo

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cornel Dinu
Cornel Dinu

Ultimele declaraţii ale „Procurorului“, date înainte şi după derby-ul cu Steaua, au stârnit o reacţie dură din partea acţionarului Ionuţ Negoiţă, care l-a pus la zid pe simbolul „câinilor“, acuzându-l că e, de fapt, stelist.

Acum o lună, lui Cornel Dinu i-a fost „tăiat“ salariul cu 60%, de la 5.000 de euro pe lună la 2.000. Atunci, preşedintele Constantin Anghelache, omul acţionarului Ionuţ Negoiţă, a explicat sec decizia: „Nu facem salariul pentru ce ai făcut acum 20 de ani, când ai luat campionatul“.

Acum, „ruptura“ care există între Dinu şi noua conducere a clubului a devenit şi mai clară. Declaraţiile date de administratorul delegat, înainte şi după derby-ul cu Steaua, l-au înfuriat pe Negoiţă.

Ce a spus Dinu?

Înainte de joc, administratorul delegat al roş-albilor a afirmat că „vom asista la cel mai dezechilibrat derby din istorie“, făcând referire la diferenţa de clasă care există între Steaua şi Dinamo.

După meci, la Digi Sport, Dinu a catalogat drept „criminală“ intrarea dinamovistului Sorin Strătilă la Vlad Chiricheş.

Cum a reacţionat Negoiţă?

„Cornel Dinu vrea să se transfere la Steaua! Aşa înţeleg din declaraţiile lui, la cât îi laudă pe ăia şi cât îi critică pe ai noştri. Sunt dezamăgit de aşa ceva. Cine lucrează la Dinamo, trebuie să lucreze pentru Dinamo, nu aşa. E foarte urât ce s-a întîmplat. Suntem supăraţi pentru că domnul Dinu atacă încontinuu jucătorii. Cum să spui înainte de derby că lotul lui Dinamo e mai slab ca niciodată. Normal că jucătorii au intrat timoraţi. În loc să-i încurajăm? E bătaie de joc“, a explodat Negoiţă la sport.ro.

Cum s-a apărat Dinu?

„Nu ştiu dacă mă trimite la Steaua. Aceste declaraţii nu au nimic comun cu fair-play-ul, cu adevărul şi cunoaşterea. Steaua a reuşit să facă o echipă superioară, din păcate nu avem capacitatea să urmăm un model. Modelul acesta incontestabil îl reprezintă Steaua. Mă aştept la orice, trăim într-o lume în care răul îi îndeamnă pe oameni spre unele acţiuni, mai puţin raţiunea. Durerea e imensă. Steaua e un model de urmat. Sunt total dezamăgit de aceşti oameni cu asemenea concepţie. Acum te aştepţi oricând la un şut în fund“, a reacţionat Dinu la Digi Sport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite