Declaraţiile dinainte de Cupa României, Steaua vs. Astra Giurgiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Laurenţiu Reghecampf şi Daniel Isăilă FOTO Mediafax
Laurenţiu Reghecampf şi Daniel Isăilă FOTO Mediafax

Cu o zi înainte de ultimul act al Cupei României, în care se vor duela Steaua şi Astra Giurgiu, formaţii celor două formaţii au prefaţat meciul vital pentru un trofeu. Partida se va disputa pe Arena Naţională, începând cu ora 21.00.

Laurenţiu Reghecampf (antrenor Steaua): „Faţă de meciurile din iarnă cu Astra, de data aceasta va fi mai multă presiune, pentru că jucăm cu trofeul pe masă. Cred că delegaţia lui Ovidiu Haţegan este OK şi acesta se va ridica la nivelul finalei. După finala cu Astra, jucătorii vor avea vacanţă până pe 13 iunie, cu excepţia celor care vor fi convocaţi la echipa naţională. Nu sunt probleme cu salariile jucătorilor. Ei îşi primesc banii potrivit graficului stabilit cu conducerea clubului“.

Daniel Isăilă (antrenor Astra Giurgiu): „Va fi o presiune foarte mare. Ne aşteptăm la o atmosferă ostilă din partea suporterilor Stelei, care vor umple stadionul, dar suntem pregătiţi pentru orice. La astfel de jocuri, cuvintele sunt de prisos. Motivaţia vine de la sine când o întâlneşti pe Steaua. Nu cred că jucătorii Stelei nu vor fi motivaţi, pentru că au sărbătorit acum două zile titlul. Pentru a câştiga campionatul ne-au lipsit experienţa şi mai multă şansă în anumite momente. Eu le spun jucătorilor mei că şansa ţine cu cei îndrăzneţi şi puternici. Asta a făcut diferenţa ca Steaua să fie campioană în acest moment“.

Ştiri pe aceeaşi temă:

Steaua, în elita Europei. Doar Olympiakos şi ŢSKA Sofia au o medie mai bună de titluri

ANALIZĂ Ce adversari pot întâlni echipele româneşti în cupele europene. Când încep tururile preliminare

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite