De ce e Serena numărul 1: palmares incredibil în meciurile cu jucătoarele din Top 15. Halep e ultima care a bătut-o

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Serena Williams a câştigat cel de-al optulea titlu la Miami, după o finală fără istoric, în care a bătut-o măr pe Carla Suarez Navarro, scor 6-2, 6-0.

Serena Williams a câştigat cel de-al optulea titlu la Miami, după o finală fără istoric, în care a bătut-o măr pe Carla Suarez Navarro, scor 6-2, 6-0. Americanca a avut procentaj sută la sută pe primul serviciu, nu i-a dat şansa adversarei să obţină măcar o minge de break şi a încheiat meciul în doar 57 de minute.

Până la urmă, cel mai greu meci al Serenei de la Miami a fost chiar semifinala cu Simona Halep, pe care jucătoarea noastră l-a descris în termeni plastici; “La început ea m-a cam plesnit cu nişte lovituri foarte puternice, dar am rămas acolo şi am luptat până la final. Am învăţat multe din meciul acesta, dar mi-a fost greu să intru în teren în primul set. Aş fi putut să iau mingea mai repede şi să o alerg mai mult. Am auzit că a zis că e fana mea. Pentru mine e un model şi o respect pentru ce face. Niciun om nu e imposibil de învins, dar ea e cea mai bună, are o putere foarte mare, are feeling de campion".

89-7 cu jucătoarele din Top 15

Revenind la Serena, ea şi-a adăugat în cartea de vizită cel de-al 66-lea turneu WTA, 8 dintre ele venind “pe teren propriu”, adică la Miami. O statistică elocventă publicat ieri pe siteul WTA ne face să înţelegem mai bine de ce e Williams “de nezdruncinat” pentru moment din fruntea tenisului. Astfel, scorul meciurilor directe dintre Serena şi celelate jucătoare din topul WTA este 89-7 în favoarea americancei de 33 de ani.

Williams nu a mai pierdut vreun meci în turneele WTA de la disputa cu Simona Halep de la Turneul Campioanelor.

Serena versus Top 15

Maria Şarapova 17-2
Simona Halep 5-1
Petra Kvitova 5-0
Caroline Wozniacki 10-1
Ana Ivanovici 8-1
Eugenie Bouchard 2-0
Agnieszka Radwanska 8-0
Ekaterina Makarova 4-1
Andrea Petkovici 4-0
Lucie Safarova 8-0
Suarez Navarro 5-0
Sara Errani 7-0
Karolina Pliskova 1-0
Angelique Kerber 5-1

Serena Williams, pentru a opta oară campioană la Miami Open FOTO AP

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite