Serena Williams a cucerit titlul la Miami! Americanca a bătut-o fără drept de apel pe Carla Suarez Navarro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Serena Williams  a avut nevoie de numai 57 de minute pentru a câştiga cel de-al optulea titlu la Miami. Ea a trecut de Carla Suarez Navarro, scor  6-2, 6-0!

Serena Williams este regina turneului de la Miami! Liderul mondial a câştigat cel de-al optulea titlu al carierei la turneul "de casă" al ei, după o finală fără istoric.

Serena a bătut-o pe Carla Suarez Navarro cu 6-2, 6-0, meci în care jucătoarea din Spania (locul 12 WTA) nu a avut niciun argument în faţa lui Williams. 

Partida a durat doar 57 de minute: primul set 33 de minute, al doilea 24. 

Pe primul serviciu, Serena a avut un procentaj incredibil: 100 la sută, iar Suarez Navarro nu a avut nicio minge de break. 

În semifinale, Serena Williams a trecut greu de Simona Halep, în trei seturi, 6-2, 4-6, 7-5. Românca şi Sabine Lisicki (în sferturi) sunt singurele jucătoare care i-au pus probleme numărului 1 mondial la Miami Open şi au reuşit să-i ia un set. 

În urma victoriei din finala de la Miami, Serena Williams a adunat 21 de victorii la rând! Ea nu a mai pierdut un meci de la Turneul Campioanelor, când a fost învinsă de Simona Halep în primul meci din grupe (abandonul de la Indian Wells nu se "contabilizează" la eşecuri). 

Halep s-a întors acasă: "Am auzit ce a spus Serena despre mine ..."

Fed Cup: Simona nu vrea, Monica Niculescu nu poate

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite