FOTO Cupa Davis: România - Slovacia 1-1, după prima zi. Tecău şi Mergea trebuie să ne aducă sâmbătă în avantaj

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marius Copil - Norbert Gombos Foto Sînziana Ionescu
Marius Copil - Norbert Gombos Foto Sînziana Ionescu

Adrian Ungur a fost învins fără drept de apel de Martin Klizan, locul 38 ATP, cel mai bun tenismen al Slovaciei, în cel de-al doilea meci de la Cupa Davis.

Martin Klizan a anulat avantajul pe care România îl luase după primul meci, când Marius Copil l-a bătut pe Norbert Gombos. Klizan l-a învins fără drept de apel pe Adrian Ungur, scor 6-4, 6-2, 6-0, în cel de-al doilea meci de la Idu Tenis Club din Mamaia.

"De la 4-4, în primul set, Martin a început să joace tot mai bine, să nu greşească. Klizan e jucător de Top 40 şi diferenţa s-a văzut. Serviciul nu m-a ajutat astăzi", a spus Adrian Ungur la TVR 1. 

Cum au trăit spectatorii meciul lui Marius Copil şi ce mesaj a transmis tatăl tenismenului

Aşadar, 1-1 între România şi Slovacia după prima zi de meciuri. Cum Martin Klizan e într-o formă bună, Horia Tecău şi Florin Mergea sunt obligaţi să câştige partida de sâmbătă de dublu contra perechii Andrej Martin - Igor Zelenay, joc programat de la ora 15.00.

Duminică au loc ultimele meciuri de simplu, Marius Copil - Martin Klizan, Adrian Ungur - Norbert Gombos. 

Echipa care va câştiga întâlnirea dintre România şi Slovacia se va califica în play-off-ul pentru Grupa Mondială, iar echipa care va pierde va juca în turul I din Grupa I, Zona Euro/Africană

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite