CTP a ştiut tot timpul că Halep va pierde: Explicaţiile unui eşec aşteptat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cristian Tudor Popescu a urmărit cu mare interes duelul Simona Halep (2 WTA) – Belinda Bencic (45 WTA), deşi ştia că elveţianca va ajunge în semifinale.

Simona Halep şi-a epuizat resursele fizice, după ce a fost nevoită să joace la foc automat în ultimele două săptămâni, la Fed Cup, la Qatar Total Open şi acum la Dubai Tennis Championship.

Într-o intervenţie la Digi Sport, Cristian Tudor Popescu a explicat de ce fostul lider mondial n-avea cum să treacă de Belinda Bencic.

Ce a spus Cristian Tudor Popescu?

*Nu am crezut că Simona va câştiga acest meci! Nici măcar în primul set...În tenis nu e ca la fotbal, nu contează scorul în raport cu timpul. Tenisul este un sport infinit, dacă ne gândim la timp. Nu contează scorul, ci cum arată cele două jucătoare pe teren. 

*Aţi văzut la meciul cu Svitolina, cum arăta scorul şi cum s-a terminat. Deşi a luat primul set - Simona a spus de ieri -, şi s-a văzut că este obosită. A fost un joc ca la şah, poziţional, de pe fundul terenului, un joc de uzură, care o oboseşte. Ea (n.r. - Simona Halep) nu-şi poate permite un joc agresiv, aşa cum a făcut la Australian Open sau la Roland Garros. Atâta benzină a avut! 

*Belinda este foarte tânără, 21 de ani, şi foarte viguroasă. Nu a contat meciul de peste două ore de ieri (n.r. - cu Sabalenka, în care a salvat şase mingi de meci) şi pe parcursul acetui meci i-a transmis Simonei că dacă nu o va bate în două seturi, meciul va fi la discreţia ei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite