Cosmin Contra a explicat de ce va fi Adrian Mutu căpitanul Petrolului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deşi abia a venit la Petrolul, Adrian Mutu va purta din retur banderola de căpitan al echipei aflate în acest moment pe locul doi în Liga I.

Decizia a fost luată de antrenorul Cosmin Contra, care a explicat de ce a dorit să facă această schimbare. "Mutu va fi căpitan, m-am consultat şi cu Geraldo, este jucătorul cu cea mai mare valoare, cel mai vârstnic, încerc să-l responsabilizez. În acest fel, ceilalţi jucători pot să dea şi ei un randament foarte bun.Mutu poate să joace şi vârf împins, este o posibilitate, vom vedea unde se simte cel mai bine. Cred că cel mai bine se simte în spatele vârfului. Am vorbit cu el, poate să joace şi vârf foarte bine", a spus Contra la Digisport.

Îl aşteaptă pe Hamza înapoi

Antrenorul "lupilor" a vorbit şi despre plecarea lui Younes Hamza, în Bulgaria, Botev Plovdiv. "Hamza a fost jucătorul care a marcat în fiecare an cel puţin 12 goluri, a fost foarte iubit în Ploieşti. Am ţinut cont de dorinţa lui de a câştiga mai mulţi bani. Eu am aşteptat să rămână până în ultimul moment. El poate să se întoarcă oricând, deoarece transferul nu e încă oficial. Vom căuta un alt atacant, dacă Hamza pleacă. Român nu e, avem mai mulţi pe care îi urmărim, e greu să găseşti unul foarte bun în perioada asta. Boudjemaa ştiu că a vrut şi el să plece, avea o ofertă de la altă echipă, nu de la Plovdiv"

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite