CFR Cluj câştigă primul meci după 4 remize consecutive, cu un gol marcat în minutul 90+4

0
Publicat:
Ultima actualizare:
CFR Cluj
CFR Cluj

CFR Cluj a spart gheaţa şi a obţinut prima victorie după patru remize consecutive. În cadrul unui meci din etapa a XXVI-a a Ligii 1 Casa Pariurilor, clujenii s-au impus pe terenul celor de la Gaz Metan cu scorul de 2-1.

După patru partide consecutive în care echipa antrenată de Dan Petrescu nu a reuşit să obţină victoria, ba chiar a luat goluri în ultimele minute de joc de la FCSB şi Universitatea Craiova, a reuşit să dea lovitura în prelungiri.

CFR Cluj a deschis scorul prin Omrani în minutul 33. În repriza secundă, Ioan Filip a restabilit egalitatea după centrarea lui Irobiso din minutul 64. Cu doar câteva secunde înainte de fluierul final, Neguţ a punctat pentru echipa oaspete.

Sunt 3 puncte extrem de valoroase care o duc pe CFR Cluj la 9 puncte distanţă de ocupanta locului secund, FCSB. Adversara directă în lupta la titlu este acum obligată să învingă Chindia Târgovişte pe teren propriu pentru a recupera diferenţa de puncte. 

La final de meci, Dan Petrescu a declarat că nu a mai avut un sezon ca anul acesta. Acesta a precizat că speră să mai obţină victorii în această manieră, pe final de joc, deoarece sentimentul e diferit. 

“Parcă de mult timp n-au mai fost aşa cinci meciuri să le trăim la intensitate maximă. Nu e uşor ca antrenor. Ca anul ăsta n-a fost niciodată aşa la CFR. E clar că nu mai sunt jucătorii din trecut. Nu e uşor până când voi face echipa să înţeleagă că trebuie să ne apărăm bine. Aveam nevoie de o victorie mai ales în ultimul minut, având în vedere ultimele meciuri. Sper ca în viitor să mai dăm goluri în minutul 90 şi să câştigăm pentru că sentimentul e altul”, a declarat Dan Petrescu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite