Canada fără canadience! Adversara echipei de Fed Cup a României vine la Cluj numai cu jucătoare de import

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Carol Zhao
Carol Zhao

Căpitanul nejucător al Canadei, Sylvain Bruneau, a convocat pentru meciul cu România, care va avea loc pe 10 şi 11 februarie în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, patru jucătoare.

Niciuna dintre ele nu este canadiancă get beget. 

Carol Zhao, născută în China, este jucătoarea cel mai bine clasată din lotul Canadei, aflându-se pe locul 143 în lume la simplu, iar aceasta este doar a doua sa prezenţă în lotul Canadei, după meciul din 2016 cu Belarus. 

Bianca Andreescu, jucătoare de origine română, a ajuns la al şaselea meci în Fed Cup, având un bilanţ excelent de 7 victorii şi un eşec. Andreescu ocupă în prezent locul 182 în clasamentul mondial.

Katherine Sebov, născută din părinţi ucrainieni, va reprezenta Canada pentru a cincea oară în Fed Cup şi se află pe 277 în clasamentul mondial de simplu. 

Gabriela Dabrowski, poloneză de origine, aflată pe locul 11 în ierarhia mondială de dublu, se află la a 10-a confruntare din Fed Cup. A câştigat recent titlul la Australian Open în proba de dublu mixt.

''Chiar dacă avem o echipă relativ tânără pentru acest meci important, suntem încrezători că ne putem bate cu cele mai bune echipe din lume. Jucătoarele noastre şi-au demonstrat tenacitatea şi dorinţa de victorie, mai ales în luna aprilie a anului trecut, când au învins o echipă a Kazahstanului mai bine clasată şi mai experimentată. Toate fetele au avut un sezon 2017 foarte bun şi sperăm să continuăm succesul lor pe terenurile din România. Suntem conştienţi de misiunea grea care ne aşteaptă'', a declarat Bruneau.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite