Buzărnescu a câştigat un meci incredibil şi poate da de Halep în turul II, la Miami!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Buzarnescu

Pentru a 6-a oară în acest sezon, „Miki“ a urcat pe tabloul principal al unui turneu. Şi nu oricum, ci după o partidă de aproape trei ore, în care, la un moment dat, a fost la o minge de înfrângere!

Mihaela Buzărnescu (32 de ani, 137 WTA) a obţinut una dintre cele mai spectaculoase victorii din ultima perioadă, în circuitul WTA!

După un meci câştigat, lejer, în turul I al calificărilor de la Miami Open, fosta ocupantă a locului 8 mondial a dat de nemţoaica Anna-Lena Friedsam (27 de ani, 125 WTA) în duelul decisiv pentru intrarea pe tabloul principal. 

Friedsam, aflată într-o formă catastrofală, cu doar cinci victorii în ultimele 20 de partide, a făcut instrucţie cu Buzărnescu, în primul set: 6-2, în 40 de minute. În actul secund însă, după un duel mult mai echilibrat, s-a ajuns la tie-break, unde Buzărnescu s-a impus cu 7-4.

În decisiv, la un moment dat, Friedsam părea că are victoria în buzunar. Nemţoaica s-a dus la 3-1 şi 5-2, scor la care a servit pentru câştigarea partidei. Şi chiar a avut minge de meci pe care însă Buzărnescu a salvat-o! În loc să fie 6-3 în decisiv pentru Friedsam, scorul a devenit 5-3 pentru jucătoarea din Germania. Doar că, de aici, a început revenirea fabuloasă a Mihaelei! Buzărnescu a luat alte patru game-uri la rând pentru a triumfa cu 2-6, 7-6, 7-5, după două ore şi 52 de minute.

După intrarea ei pe tabloul principal, Buzărnescu şi-a aflat adversara: Caroline Garcia (51 WTA). Meciul e programat pentru astăzi, ora 16.00, ora României. Învingătoarea acestui duel se va întâlni cu Simona Halep (3 WTA), în turul II.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite