Anglia: uriaşul Pantilimon îşi "scoate" din nou echipa şi e elogiat de o legendă a fotbalului englez. Chiricheş - eliminat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Costel Pantilimon, cel mai înalt jucător din campionatul englez, 2.03 metri FOTO AP
Costel Pantilimon, cel mai înalt jucător din campionatul englez, 2.03 metri FOTO AP

Costel Pantilimon a avut câteva intervenţii salvatoare în meciul dintre Everton şi Sunderland, încheiat cu 2-0 în favoarea oaspeţilor.

Sunderland trage din greu pentru evitarea retrogradării, iar victoria de pe terenul lui Everton, 2-0 pentru "pisicile negre", e o gură uriaşă de oxigen.

La pauză a fost 0-0 datorită intervenţiilor salvatoare ale lui Pantilimon şi blocajelor pe care le-a "executat" în faţa lui Lukaku, cel mai periculos atacant al lui Everton

Dacă Sunderland e în continuare în cărţi pentru evitarea retrogradării, acest lucru i se datorează şi lui Costel Pantilimon care a avut 9 partide în care nu a luat gol.

Într-un alt meci din Anglia, Vlad Chiricheş a jucat modest la - probabil - ultima sa prestaţie în tricoul lui Tottenham Londonezii au pierdut cu 3-0 pe terenul lui Stoke City, cu fundaşul român greşind la primul gol şi fiind eliminat în minutul 51.

Dacă Vlad Chiricheş e contestat de fani, prestaţia lui Pantilimon a fost apreciată şi de fostul mare internaţional englez Chris Waddle într-un comentariu pe BBC.

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite