Adevărul Live: ploaia a „îngropat-o“ pe Halep. Ploaia o va „reînvia“? De ce Simona poate reveni în meciul cu Stosur

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep
Simona Halep

Specialiştii „Adevărul“ în tenis explică de ce noua întrerupere a jocului din optimile de la Roland Garros poate fi spre binele jucătoarei din România.

 

Simona Halep a încheiat ziua de duminică, având 5-3 în duelul cu Samantha Stosur (Australia, 24 WTA), însă, astăzi, la reluarea confruntării, adversara ei a avut o revenire spectaculoasă.

Australianca de 32 de ani a luat primul set cu 7-6 şi are 3-2 în cel de al doilea. Partida a fost întreruptă, din nou, la acest scor din cauza condiţiilor meteo.

De la ora 15.00, redactorii „Adevărul“, Amir Kiarash şi Alex Ştefan, alături de specialistul „Click!“ în tenis, Andrei Constantinescu, vor explica de ce această noua întrerupere o poate ajuta pe Simona să depăşească momentul greu de care se lovise.

De asemenea, va fi dezbătut subiectul zilei în sportul românesc, cel legat de lotul final pentru Euro 2016. Anghel Iordănescu e obligat să comunice lista de 23 de jucători până la miezul nopţii, iar deja au apărut mai multe variante-surprize pentru fotbaliştii care pot fi lăsaţi acasă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite