Şarapova, tot mai aproape să o devanseze pe Halep: rusoaica e într-o formă devastatoare la Madrid şi are şanse să treacă pe locul 2

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Eliminarea rapidă a Simonei înseamnă că, de acum, ea depinde de parcursul Şarapovei la Madrid, dacă vrea să-şi păstreze actuala clasare în ierarhia WTA. Din păcate, după un început de an ezitant, Maria dă semne clare de revenire.

Maria Şarapova şi Simona Halep s-au întâlnit, în 2014, în finala turneului de la Madrid, prima având câştig de cauză.

În 2015, doar jucătoarea din Rusia rămâne în cărţi pentru o nouă calificare în ultimul act, după ce românca a suferit cea mai rapidă eliminare din acest an la un turneu WTA. 

Partea proastă e că, dacă Şarapova va ajunge, din nou, în finala de la Madrid, atunci ea va reveni pe locul 2 mondial, poziţie pe care a pierdut-o după eliminarea ei rapidă de la Stuttgart.

Iar la cum joacă în acest moment, rusoiaca pare de neoprit. După o victoriedin primul tur cu Timea Bacsinszky (Elveţia, 22 WTA), scor 6-2, 6-3, astăzi, Şarapova a mai obţinut un succes categoric.

Ea a trecut de Mariana Duque-Marino (Columbia, 110 WTA), scor 6-1, 6-2, în doar o oră şi 14 minute. 

În turul III, jucătoarea din Rusia o va întâlni pe Caroline Garcia (Franţa, 28 WTA)..

Meci greu pentru Serena

Dacă, duminică şi luni, favoritele, în frunte cu Halep, au fost eliminate pe bandă la Madrid, astăzi, până la această oră, a existat o singură surpriză. Anastasia Pavlyuchenkova (Rusia, 41 WTA) a trecut de Sara Errani (Italia, 15 WTA), scor 3-6, 7-6, 6-4.

În rest, Kvitova, Strycova, Azarenka, şi Şarapova s-au impus împotriva adversarelor lor mai slab clasate.

În urma acestor rezultate, vom avea un meci echilibrat, în turul III, liderul mondial, Serena Williams, urmând să joace cu Victoria Azarenka (Belarus, 31 WTA).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite