Va fi sancţionat sau nu Vlad Voiculescu pentru că nu a purtat mască în Parlament? Ce spune şefa Senatului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Captură video
Captură video

Preşedinta Senatului, Anca Dragu, a anunţat că va cere o analiză departamentului de specialitate şi se vor lua măsuri împotriva celor care nu poartă mască de protecţie în clădirea Parlamentului.

„Voi cere o analiză de la departamentul de specialitate şi, da, vom trece la măsuri. Cred că asta este singura soluţie. Am făcut apel la responsabilitate. Este responsabilitatea noastră a tuturor să ne conformăm, pentru că trebuie să ne protejăm pe noi, să-i protejăm pe cei de lângă noi. Nu e de joacă cu această pandemie şi cu virusul", a afirmat Dragu marţi, la Senat, informează Agerpres.

Întrebată despre ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, care a fost surprins fără mască de protecţie pe holurile Parlamentului, ea a răspuns că era singur, într-un spaţiu mare şi, după cum a explicat chiar ministrul, acesta dorea să bea apă.

„Ministrul Voiculescu era singur, într-un spaţiu foarte amplu. Şi, după cum dumnealui a explicat, avea o intervenţie într-un hol şi voia să bea nişte apă. Nu e o practică pe care dumnealui o aplică. Haideţi să facem aceste imagini cu toţi cei ce nu poartă mască în Parlament", a explicat Anca Dragu.

După ce a fost surprins fără mască în Parlament, ministrul Sănătăţii a transmis că era singur pe hol, participând la o conferinţă video. Vlad Voiculescu a explicat că şi-a dat masca jos pentru a se face mai bine înţeles, dar şi pentru că urma să bea apă. Ministrul susţine că nu a stat de vorbă cu nimeni faţă în faţă, ci doar a venit cineva să îl salute, iar imediat ce a observat că îi lipseşte masca, a pus-o pe faţă.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite