Niţă: Antonescu să se hotărască dacă este la Putere sau în Opoziţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constantin Niţă, ministrul delegat pentru Energie FOTO Mediafax
Constantin Niţă, ministrul delegat pentru Energie FOTO Mediafax

Ministrul delegat pentru Energie, social-democratul Constantin Niţă a declarat marţi, la Adevărul Live, că PSD nu se teme de PNL, iar liderul liberalilor Crin Antonescu  trebuie să se hotărască dacă este la Putere sau în Opoziţie.

„La un moment dat, domnul preşedinte Antonescu trebuie să se hotărască: este la putere sau în opoziţie? De foarte multe ori în ultima perioadă partidul nostru a fost atacat pe nedrept de domnul Antonescu. Dar eu sper că sunt lucruri trecătoare. În Guvern colaborez foarte bine cu colegii liberali, n-am simţit să existe relaţii tensionate“, a afirmat Antonescu.

Întrebat dacă PSD şi-a luat măsuri de precauţie prin cooptarea mai multor pepededişti în sensul creării unei majorităţi parlamentare fără PNL, Niţă a oferit un răspuns evaziv.

„Nu s-a pus problema. Dorim să avem o reprezentare cât mai bună în Parlament pentru a continua cu proiectele noastre. Asta nu înseamnă că nu ne respectăm protocolul USL sau nu ne respectăm partenerii. PSD nu este un partid care să se teamă de nu ştiu ce. Cunoaştem bine regulile jocului şi nu cred că am avea vreo problemă“, a mai spus Niţă.

Despre susţinerea candidaturii lui Crin Antonescu la prezidenţiale de către PSD, Niţă a răspuns că totul depinde de atitudinea acestuia faţă de PSD. „Asta depinde de domnia sa. Nu ştiu asta deocamdată (n.r. dacă PSD va avea candidat propriu la prezidenţiale). Asta depinde de aprecierea dumnealui la adresa PSD“, a conchis Niţă.

Pe aceeaşi temă:
 

Crin semnalizează tot mai des la dreapta

Antonescu – strategie perversă cu cota unică


VIDEO Constantin Niţă: „Orice companie străină care vine să exploateze resurse va trebui să îşi ia partener român“

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite