Dăncilă contraatacă: Codrin Ştefănescu şi-a greşit meseria, trebuia să se facă scenarist. Nu există o listă neagră în PSD

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Iulian Bîrzoi
FOTO Iulian Bîrzoi

Preşedintele PSD, Viorica Dăncilă, a declarat vineri la Brăila că în partidul său „nu există o listă neagră”, aşa cum a sugerat Codrin Ştefănescu şi i-a transmis acestuia din urmă să înceteze cu atacurile. Cu toate astea, fostul secretar general al partidului revine pe Facebook şi afirmă că „un porumbel al păcii” i-a informat că „vom şi evaluaţi şi reevaluaţi”.

„Nu există o listă neagră în PSD. Domnul Stefănescu cred că şi-a greşit meseria. Cred că scenarist i se potrivea. Acest lucru trebuie să înceteze şi să dăm dovadă de responsabilitate. Afirm încă o dată – nu există o listă neagră în PSD”, a afirmat Viorica Dăncilă la Brăila.

Declaraţia preşedintelui PSD vine după ce Codrin Ştefănescu scria joi pe Facebook că a făcut rost de o „listă neagră” din PSD, afirmând că pe ea „sunteţi toţi”. Acesta a revenit azi şi a publicat o fotografie de la Congresul PSD în care apare alături de Liviu Pleşoianu, şi face o trimitere la lista neagră pe care o menţiona cu o zi în urmă. 

Vom fi evaluati si reevaluati. Asa ne-a informat, in secret, un porumbel al pācii. Doar Pieleanu stie de ce, dar cicā tace mâlc”, a afirmat Codrin Ştefănescu, pe Facebook.

La Brăila, Viorica Dăncilă a vorbit şi despre sancţiunile de la ultimul CEx, în urma căruia Şerban Nicolae şi-a pierdut funcţia de lider al grupului PSD din Senat.

„Îl apreciez pe Şerban Nicolae, dar în momentul în care se ia o decizie în partid, că ne place că nu ne place acea decize trebuie respectată. Într-un partid trebuie să existe ordine şi fermitate”, a mai spus premierul.

Vezi şi: Dăncilă, turneu la organizaţiile PSD din ţară. Premierul a dezvăluit lista cu candidaţii măsuraţi în sondaje pentru prezidenţiale

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite