Codrin Ştefănescu provoacă panică în partid: Am făcut rost de lista neagră. Sunteţi toţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO MEDIAFAX
FOTO MEDIAFAX

Fostul secretar general al PSD, Codrin Ştefănescu, a afirmat joi seara pe Facebook că a făcut rost de o „listă neagră” din PSD, afirmând că pe ea „sunteţi toţi”.

„Mi-au spus câţiva colegi de încredere că a apărut în partid Lista Neagră din PSD. Am făcut rost de ea. M-am uitat peste numele de acolo. Sunteţi toţi!”, a scris Codrin Ştefănescu pe Facebook.

Acesta a explicat mai apoi într-o intervenţie la Antena 3 că în PSD se întâmplă „tot felul de lucruri ciudate”, arătându-se nemulţumit despre suspendarea lui Şerban Nicolae din funcţia de lider al grupului PSD din Senat.

„Nu ştiu dacă aţi înţeles cu toţii că în PSD în momentul de faţă se întâmplă tot felul de lucruri ciudate. Eu m-am referit şi la suspendarea din funcţie a lui Şerban Nicolae. Totuşi Şerban Nicolae a primit la Congres un număr mare de voturi. Adică 300 şi ceva de voturi înseamnă 100.000 de electori de-ai noştri, care înseamnă primari, viceprimari, senatori, care s-au exprimat pentru Şerban Nicolae. Sunt colegi care tac de ceva timp şi nu mai au niciun fel de reacţie”, a declarat Ştefănescu.

Reacţia vine după ce Comitetul Executiv a decis ca Şerban Nicolae să nu mai fie liderul grupului PSD la Senat, în locul acestuia fiind propus viceliderul grupului, senatorul de Mehedinţi Liviu Lucian Mazilu.

Vezi şi: Şerban Nicolae, atac la Dăncilă după ce a fost înlăturat de la şefia senatorilor PSD: Tusea şi Junghiul. Oamenii mici au doar satisfacţii mărunte

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite