Antonescu: Tăriceanu e un cadavru ambulant, ne este frică de câtă umilinţe poate să-şi provoace

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Călin Popescu Tăriceanu, alături de Crin Antonescu FOTO Mediafax
Călin Popescu Tăriceanu, alături de Crin Antonescu FOTO Mediafax

Preşedintele demisionar al PNL, Crin Antonescu, a declarat, marţi seară, că fostul premier şi lider al partidului Călin Popescu Tăriceanu este „un cadavru ambulant“, iar liberalilor a ajuns să le fie frică la câte umilinţe se poate supune acesta şi nu ştiu cum să se mai ferească de el.

Liderul PNL a afirmat că după alegeri PSD a încercat prin Călin Popescu Tăriceanu să „spargă“ PNL.

Antonescu a relatat faptul că seniorul PNL, Mircea Ionescu Quintus, care este „istorie vie, ambulantă, a PNL“ şi un „monument de moderaţie“, l-a rugat pe Tăriceanu să părăsească reuniunea PNL.

Dacă după aceea a declarat «Călin îmi e prieten, dar nu vreau să mai aud numele lui»? La ce te poţi expune totuşi şi ce poţi să faci… Am ajuns să ne fie frică de un singur lucru. Nu ne-a fost frică de Traian Băsescu, nu ne este frică de Victor Ponta, nu ne-a fost frică de servicii, de nimeni. Dom’le, ne e frică de ce umilinţă poate să mai provoace mâine pentru el, dar cumva şi pentru noi, acest om, domnul Tăriceanu. Ideea aceasta macabră, USL trăieşte, operaţiunea hoţească din punct de vedere politic a lui Victor Ponta, a căpătat un corp. Cadavrul unei idei s-a transformat în cadavrul unui politician, ambulant, care umblă, este stafia unui USL pentru care Tăriceanu cât USL-ul trăia nu a făcut nimic, ba chiar la cârtit pe colţuri, şi pe care îl întrupează acuma îmbălsămat de Ponta. Nu vreau, nu ştiu cum să facem să ne ferim din calea acestui om care, făcându-se de râs pe el în fiecare zi, implicit ne face şi pe noi. E totuşi parte din istoria noastră“, a afirmat liderul demisionar al PNL.

Citeşte şi:

Slalomul prin politică al lui Tăriceanu, un motociclist pasionat de virajele la stânga

Fostul premier Călin Popescu Tăriceanu joacă în aceste zile una dintre cele mai importante cărţi din cariera sa politică. După demisia din PNL, nemulţumit că Antonescu a scos partidul de la Guvernare, şi ocupând în prezent scaunul de şef al Senatului, obţinut cu sprijinul PSD,  fostul premier vrea să revină în rândurile partidului care l-a consacrat ca politician. Liberalii nu i-au uitat trădarea şi se opun vehement.

Organizaţia PNL Satu Mare, care îl reprimise de curând pe Tăriceanu în partid, a fost dizolvată

Biroul Permanent Naţional al PNL a decis în şedinţa de luni dizolvarea Biroului Judeţean Satu Mare. Decizia vine după ce membrii Biroului Judeţean au acceptat adeziunea lui Călin Popescu Tăriceanu.

Crin Antonescu a demisionat puţin din conducerea PNL

EFECT Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a demisionat ieri din fruntea partidului, dar rămâne preşedinte interimar până la congres. Nu exclude să candideze din nou.

UPDATE Alegeri europarlamentare 2014. Crin Antonescu a demisionat din fruntea PNL. Tăriceanu a fost dat afară „în mod elegant“ . Orban va candida la şefia PNL

Crin Antonescu a demisionat din funcţia de preşedinte al PNL, după ce partidul nu a luat decât 15% la europarlamentare. Tot astăzi, prim-vicepreşedintele PNL, Klaus Iohannis, a demisionat şi el din conducerea partidului după ce liberalii au fost înfrânţi la Sibiu de PSD. Alături de cei doi, şi-au dat demisia şi toţi vicepreşedinţii partidului.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite