Români blocaţi într-un aeroport din Elveţia. Cursă Wizz Air pe ruta Basel-Cluj, anulată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O aeronavă Wizz Air care ar fi trebuit să decoleze în această dimineaţă de pe aeroportul din Basel la ora locală 08:45 (ora 09:45 a României) a fost reprogramată pentru duminică, se anunţă pe site-ul Aeroportului Internaţional din Cluj. Compania aeriană low-cost confirmă incidentul, adăugând că toţi pasagerii au fost cazaţi până la cursa de mâine. Numărul pasagerilor afectaţi încă nu este cunoscut.

Pe website-ul Aeroportului din Cluj, cursa care ar fi trebuit să se încheie la ora 11.50 apare drept reprogramată pentru duminică. Programul sosirilor de mâine nu include însă şi cursa anulată de astăzi.

Totodată, alte două zboruri ale companiei Wizz Air, unul de la Madrid şi altul de la Bruxelles, au întârzieri. Nicio cursă Wizz Air de la sau către Aeroportul Internaţional Henri Coandă din Bucureşti nu au fost anulate sau cu întârzieri. 

Compania Wizz Air a confirmat incidentul, fără a furniza însă informaţii cu privire la motivele care au condus la reprogramarea cursei, cât şi cu privire la numărul pasagerilor care urmau să călătorească astăzi pe ruta Basel-Cluj.   

cluj wizz

Vom reveni cu amănunte. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite