FOTO UPDATE Poliţistul de la Biroul Autostrăzi, grav rănit în misiune după ce maşina sa a fost lovită de un tir, transportat la spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un poliţist a fost grav rănit în misiune, anunţă Ministerul Afacerilor Interne. Accidentul s-a produs pe Autostrada 1 Sibiu - Orăştie. Tânărul de 26 de ani a fost transportat, în stare critică, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu Mureş.

UPDATE În jurul orei 10.40, tânărul a fost transportat la spital, pentru a primi îngrijiri medicale. Starea lui este una critică.

Potrivit sursei citate, incidentul s-a produs în această dimineaţă, în jurul orei 08.40, pe Autostrada A1 Sibiu-Deva, in zona localitatii Aciliu, judetul Sibiu, intre kilometri 274 si 275. 

Acolo, un poliţist din cadrul Biroului Autostrăzi aflat in serviciu, a oprit la solicitarea soferului unui autovehicul staţionat pe banda de urgenţă a sensului de mers Sibiu-Sebes. În timp ce acesta acorda sprijin şoferului, pe banda de urgenţă, un tir care circula din spate a acrosat autovehiculul staţionat, autospeciala de poliţie, iar pe poliţist l-a lovit într-un parapet în afara părţii carosabile”, transmite MAI. 

În acest moment poliţistul se află în stare gravă, urmând a fi transportat de urgenţă la spital, cu ajutorul unui elicopter. La faţa locului circulaţia este  restrictionată. Tânărul este agent de poliţie din promoţia 2016.

Potrivit medicului Raed Arafat, secretar de stat în MAI, poliţistul va fi transportat de urgenţă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu Mureş, starea lui fiind una critică. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite