Poliţiştii ilfoveni au confiscat cinci tone de materiale pirotehnice dintr-un depozit din Chiajna. Dosar penal pe numele administratorului firmei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii ilfoveni au confiscat cinci tone de materiale pirotehnice dintr-un dfepozit din Chiajna    FOTO Adevărul
Poliţiştii ilfoveni au confiscat cinci tone de materiale pirotehnice dintr-un dfepozit din Chiajna    FOTO Adevărul

Poliţiştii ilfoveni au confiscat, joi, cinci tone de materiale pirotehnice, inclusiv din cele cu risc ridicat, după ce au efectuat un control la un depozit din Chiajna al unei societăţi comerciale. Pe numele administratorului firmei urmează să fie întocmit dosar penal.

„În baza unor informaţii deţinute, ofiţerii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase Ilfov şi poliţişti din cadrul Poliţiei Chitila au efectuat verificări la punctul de lucru din Chiajna al unei societăţi comerciale având ca obiect de activitate comercializarea de articole pirotehnice şi organizarea de focuri de artificii“, se precizează în comunicatul Poliţiei Române.

Potrivit sursei citate, în urma verificărilor, s-a stabilit că administratorul societăţii deţinea aviz pentru depozitarea cantităţii de 1.000 de kilograme de articole pirotehnice de divertisment, cu risc foarte scăzut.

La faţa locului, într-un depozit din localitatea ilfoveană Chiajna, poliţiştii au descoperit însă o cantitate de aproximativ cinci tone de materiale pirotehnice din diverse categorii, inclusiv din cele cu risc ridicat.

Pe numele administratorului societăţii va fi întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de deţinere fără drept de articole pirotehnice, faptă prevăzută de Legea nr. 126/1995 privind regimul materiilor explozive.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite