Centrul Timişoarei, în beznă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sute de timişoreni s-au strâns la Catedrala Mitropolitană pentru a participa la slujba de Paşte. Multe oficialităţi ale oraşului au ales să meargă cu familiile tot la catedrală. Ca în

Sute de timişoreni s-au strâns la Catedrala Mitropolitană pentru a participa la slujba de Paşte. Multe oficialităţi ale oraşului au ales să meargă cu familiile tot la catedrală. Ca în fiecare an, primarul Gheorghe Ciuhandu a ales biserica din Piaţa Dacia, care este foarte aproape de locuinţa sa.
Slujba de la catedrală a fost oficiată de ÎPS Nicolae Corneanu, mitropolitul Banatului, în faţa a peste 300 de credincioşi. Un incident a "umbrit" totuşi noaptea de Înviere, pentru că iluminatul stradal din centrul Timişoarei nu a funcţionat o bună perioadă de timp. Sute de credincioşi au participat şi la slujba din prima zi de Paşte de la catedrală. Pentru că biserica a fost plină, mulţi au asistat la ceremoniile religioase din faţa ei. Deşi nu se poate spune că şi-au revenit complet după inundaţiile de anul trecut, timişenii şi-au petrecut în linişte Sărbătorile de Paşte. Chiar şi localnicii din Gătaia, încercaţi de inundaţii şi anul acesta, s-au pregătit de sărbătoare cum au putut. Acum aproximativ două săptămâni, 70 de oameni au fost evacuaţi preventiv.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite