Pregătiri pentru Ziua Copilului: demonstraţii de karate şi dans, concursuri de canto, şah şi creaţie, pregătite de Primăria Sectorului 6

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Primăria Sectorului 6 organizează mai multe activităţi cu ocazia sărbătoririi Zilei Copilului FOTO PS6
Primăria Sectorului 6 organizează mai multe activităţi cu ocazia sărbătoririi Zilei Copilului FOTO PS6

Primăria Sectorului 6 va organiza mai multe activităţi sâmbătă, în parcul Crângaşi, pentru a sărbători Ziua Copilului. Peste 200 de copii sunt aşteptaţi să ia parte la eveniment.

Astfel, potrivit unui comunicat de presă emis de autoritatea locală astăzi, evenimentul este organizat de Primăria Sectorului 6, prin Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6  şi Centrul Cultural European Sector 6.

Cu mic, cu mare, cu bunicii, cu părinţii, peste 200 de prichindei sunt aşteptaţi să ia parte la evenimentul care va avea loc în parcul Crângaşi începând cu ora 10.30.

Evenimentul va reuni copiii talentaţi care frecventează cursurile de karate şi pe cele de dans desfăşurate la Centrul pentru Recreere şi Dezvoltare Personală “Conacul Golescu Grant” şi care vor face câteva demonstraţii de măiestrie şi talent. De asemenea, cei mici se vor putea înscrie la concursurile de canto, şah şi creaţie mai ales pentru că premiile constau în cadouri surpriză pentru toţi participanţii.

Totodată, se va organiza o tombolă la care se pot înscrie cei prezenţi pentru a avea şansa de a câştiga un laptop, o tabletă sau chiar marele premiu - o excursie pentru două persoane în Bulgaria.

Pe scena amplasată în inima parcului Crângaşi vor urca nume sonore ale muzicii uşoare româneşti care de-a lungul timpului au sprijint aptitudinile extraordinare ale copiilor ce alcătuiesc Corul Nostalgia şi au contribuit cu talentul lor la cele nouă albume la care cei mici au muncit din greu în ultimii şapte ani.

Printre artiştii care vor evolua pe scenă alături de copiii Corului Nostalgia se numără Mirabela Dauer, Nico, Elena Gheorghe şi Raoul.

Pe aceeaşi temă:

VIDEO Premieră în România: un român şi-a construit doi monştri pe patru roţi, în şase luni

„Copii fără etichete“, în Parcul Cişmigiu din Bucureşti. Concert CRBL, şedinţe de consiliere şi activităţi distractive

Copiii învaţă să fie responsabili şi să mănânce bio. „Grădina Bio“, la Muzeul Satului din Bucureşti

Grădina Botanică din Bucureşti se transformă într-un labirint, de Ziua Copilului. Copiii sunt aşteptaţi la „Vânătoarea de Comori“

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite