VIDEO Un şofer a lovit nouă maşini, a mers pe contrasens şi a fost oprit de poliţişti cu focuri de armă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat care conducea un Mercedes a provocat mai multe accidente în această dimineţa în zona Rahova- Piaţa Unirii, lovind nouă maşini. Ulterior, şoferul a părăsit locul accidentelor şi s-a îndreptat spre centrul Capitalei, gonind pe Calea Victoriei pe contrasens.

Azi dimineaţă, în jurul orei patru, șoferul a fost surprins de un polițist în momentul în care a luat-o pe contrasens pe Bulevardul I.C. Brătianu din zona Piața Unirii, îndreptându-se către Romană., a explicat Ioana Stancu, purtătorul de cuvânt al Poliției Rutiere din Capitală.

De asemenea, autoturismul marca Mercedes nu avea număr de înmatriculare și era lovit. Bărbatul nu a vrut să oprească la somaţia poliţiştilor.

Ajuns în zona Calea Victoriei, el a intrat din nou pe contrasens. Poliţiştii s-au mobilizat pentru prinderea şoferului și au organizat un blocaj la începutul Bulevardului Dacia.

Bărbatul și-a încheiat cursa în momentul în care polișițtii au început să folosească armele de foc. Aceștia au tras cinci focuri de armă, dintre care două în aer și trei în roțile mașinii. Șoferul a pierdut controlul volanului și a intrat într-un panou publicitar.

Ajuns la spital, bărbatul a fost pus să sufle în etilotest, iar oamenii legii au constatat că şoferul nu consumase alcool.

Ulterior, polițiștii au aflat că șoferul lovise trei mașini parcate pe Calea Rahovei, iar la Piața Unirii a acroșat alte patru mașini, dintre care două stăteau la semafor, iar celelalte două erau parcate. De asemenea, a mai lovit două mașini în timp ce gonea pe contrasens pe Calea Victoriei.

Bărbatul are 41 de ani și este din Giurgiu, fiind suspectat că ar fi consumat droguri şi ar fi fost autorul unor jafuri.

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite